Op zoek naar Fysiotherapie Zaandam?

Wanneer je op zoek bent naar Fysiotherapie Zaandam ben je op de juiste pagina. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fysiotherapie waardoor je weer in beweging komt.

Ik vertel je dan ook graag meer over hoe fysiotherapie rug, schouder en nekklachten kan verminderen. Waarom je bij ons aan het juiste adres bent en hoe je zo snel mogelijk een afspraak kan maken. Maar eerst over de behandeling van nek en rug klachten. Zo kunnen er verschillende oorzaken zijn waardoor je pijn hebt of die pijn juist in stand houden. Je kunt denken aan je houding en het ontzien van de rug. Of dat je ineens veel minder durft te bewegen. Daar gaan wij samen naar kijken om je weer op de been te helpen.

Een fysiotherapeut heeft veel ervaring met rugklachten en kan deze goed behandelen. De manier van behandelen is per persoon verschillend. Waar jij misschien veel minder aan het bewegen bent dan je ooit deed is de ander alsmaar doorgegaan. Wij sturen je in de goede richting. Zodat je jouw grens leert kennen en gebalanceerd leert vergroten.

Hoe fysiotherapie rug, schouder en nekklachten kan verminderen.

Met fysiotherapie rug, schouder of nekklachten verminderen is in veel gevallen geen enkel probleem. Wij geven je tijdens de behandeling inzicht in je houding, vertrouwen in het lichaam en zorgen voor de nodige ondersteuning.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Maar vaak beginnen de behandelingen met mobiliteit. Waarbij het doel is om je weer in beweging te krijgen zodat je alle dagelijkse taken weer kunt oppakken. Daarna kun je aan de hand van oefeningen aan de slag met opbouwen van je belastbaarheid en uitbouwen van je conditie.

Wij nemen al je klachten serieus en zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen. Blijf niet te lang rondlopen met rugpijn maar onderneem direct actie. Door blijven lopen kan zorgen voor veel meer klachten, chronische pijn en zelfs tot een depressie. Voorkom dat rugklachten je leven overnemen en op de voorgrond zullen staan. Kies voor de juiste behandeling.

Maak vandaag al een afspraak voor Fysiotherapie in Zaandam.

Je kunt vandaag al een afspraak maken. Wij leveren kwaliteit Fysiotherapie Zaandam en omstreken. Ben je benieuwd hoe wij jou met een pijnlijke rug, schouders of nek kunnen helpen? Wij staan voor je klaar en maken graag tijd voor je vrij.