Massage Assendelft

Wil je graag volledig ontspannen met je lichaam en geest? Een massage Assendelft zorgt ervoor je dat je volledig in de watten gelegd wordt door een professionele masseur. Na een intensieve massage voel je jezelf volledig opgeladen en ontspannen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van geurende oliën die je geest extra laten ontspannen. We hebben tijdens de massage Assendelft slechts één doel en dat is totale ontspanning. Door een massage wordt je bloeddruk gestimuleerd en je stress verminderd. In een sfeervolle ambiance kom je volledig tot ontspanning. Door de trage en knedende bewegingen voel je na afloop stukken beter in je vel en ben je volledig zen. Maak een afspraak om je spieren los te masseren en jezelf eens lekker in de watten te laten leggen. Met een massage Assendelft voel je jezelf al snel een stuk beter!

Leer zelf masseren met een massage opleiding

Lijkt het jouw heerlijk om anderen te laten genieten van een massage? Of wil je graag je partner volledig laten ontspannen met een ontspanningsmassage? Met een massage opleiding leren we je direct hoe je een goede massage kan uitvoeren. We leren je de fijne kneepjes van het vak en hoe je iemand echt goed kan masseren. Eventueel kan je een massage opleiding volgen in een bepaalde richting. Bijvoorbeeld als je graag een hotstone massage wil leren geven. Met een massage opleiding behandelen we één specifieke massage die je perfect zelf leert uitvoeren. Daarna hoeft je partner alleen nog maar te gaan liggen voor een ontspanningsmassage. Meld je vandaag nog aan voor een massage opleiding op maat.