Luxe schutting

Een luxe schutting is natuurlijk een hele investering. We snappen heel goed dat dit een keuze is waar je even over moet nadenken. Maar aan een luxe schutting zit ook meteen een langere levensduur verbonden. Het voordeel van een luxe schutting is dat je nog langer kan genieten van een uitstekende kwaliteit. De waarde van een schutting is afhankelijk van je investering. Als je € 25 per scherm uitgeeft krijg je uiteraard een andere kwaliteit dan bij een luxe schutting. Als je in een hoger segment rondkijkt kan je ook kiezen voor andere materialen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor luxe hardhout, beton of composiet. Betonschermen met romeinsmotief komen ook steeds vaker voor in Nederland. Een romeinsmotief is de oplossing als je graag een stijlvolle schutting in de tuin wilt neerzetten. Een romeinsmotief bestaat uit stenen die gemaakt zijn uit beton. Ze worden gespoten in een kleur naar keuze. Hierdoor is het geen betonblok dat je in de tuin neerzet, maar heeft een betonscherm ook een decoratieve waarde in de tuin.

Betonschermen met romeinsmotief zijn een duurzame oplossing

Wil je niet meer elke 8 jaar een nieuwe schutting aanschaffen? Betonschermen met romeinsmotief kunnen de oplossing zijn. Een duurzame oplossing om in je tuin te plaatsen. We zorgen ervoor dat je tuin van een nieuwe erfafscheiding voorzien wordt gemaakt uit beton. Een definitieve oplossing om je tuin af te schermen. We hebben verschillende oplossingen om je tuin te decoreren met een nieuwe erfafscheiding. Ben je benieuwd welke schutting ideaal is voor je tuin? Laat ons gerust adviseren en de mogelijkheden op maat laten zien.