Privé detective kan je helpen om gegevens te verzamelen

Een privé detective kan je helpen om gegevens te verzamelen om je als bedrijf verder te helpen. Als bedrijf loop je altijd een risico. Vooral als je iemand in dienst gaat nemen. Als je iemand in dienst neemt komt er al snel informatie over je bedrijf naar buiten. Het kan gevaarlijk zijn om bepaalde informatie uit te laten lekken. Gelukkig kan een privé detective informatie over je potentiële kandidaat achterhalen. Met een pre-employment screening weet je direct wie er voor je staat. Je weet meteen wie een kandidaat is en wat hij doet. Daarbij brengen we een verslag uit op basis van onze gegevens of iemand geschikt is voor de functie.

Pre-employment screening uitvoeren met serieuze kandidaten

Is er een kandidaat waar je echt mee verder wilt? Dan schakel je onze pre-employement screening in. We gaan een onderzoek voor je uitvoeren wie iemand echt is en of de informatie die gegeven is klopt. 70% van de kandidaten heeft namelijk een leugen op z’n CV staan. Dit kan iets kleins zijn, maar helaas kunnen er ook grote leugens opstaan. Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van werkervaring of het missen van diploma’s. Het is een veelvoorkomend probleem en gelukkig kunnen wij je hierbij helpen met een pre-employment screening. Het is één van onze specialiteiten als privé detective. We helpen je natuurlijk graag om uit te zoeken wie iemand nou echt is. Daarbij geven we de informatie die je nodig hebt om een definitieve keuze tussen twee kandidaten te maken.