Nobifix schutting

Ben je op zoek naar een duurzame schutting Valkenswaard? Uiteraard helpen wij je graag aan een nieuwe schutting met weinig onderhoud. Een oplossing op maat is een Nobifix schutting. Nobifix is de nieuwste trend in de wereld van erfafscheidingen. Het is een nieuw houtsoort dat is ontwikkeld in Europa. De levensduur van dit nieuwe houtsoort is vergelijkbaar met Bangkirai of hardhout. Een Nobifix schutting gaat dus gerust 20 tot 25 jaar mee. Het grote verschil is dat de kostprijs een stuk lager is. Je bent dus minder geld kwijt om een schutting van Nobifix hout te laten plaatsen in tegenstelling tot hardhout. Daarnaast is het hout duurzaam geproduceerd en voorzien van een certificering. Je kan er dus echt op rekenen dat je de perfecte schutting in huis hebt. De schutting heeft ook nog een mooie bruine uitstraling. Zelfs na een aantal jaren blijft je schutting mooi van kleur. Is je schutting aan vervanging toe? Dan is deze ook nog eens 100% recyclebaar.

Onderhoudsvrije schutting voor de achtertuin

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije schutting Valkenswaard? Bij ons ben je dan op het juiste adres. Uiteraard kan je een Nobifix schutting overwegen voor weinig onderhoud. Een alternatief om voor te kiezen is een betonschutting. Hier heb je natuurlijk helemaal geen onderhoud aan en deze kan gerust veertig jaar mee. Er zijn dus verschillende opties om je tuin netjes af te schermen. Wij laten je graag zien wat de opties zijn voor je eigen tuin. Maak gerust een afspraak om onze showroom te bewonderen. Je krijgt zo echt een goed beeld van de mogelijkheden.