Kunstgebit Zaandam

Ruim drie miljoenen Nederlanders hebben gekozen voor een gebitsprothese. Vaak wordt deze keuze genomen als het huidige gebit slecht begint te worden. Het is een handig hulpmiddel als bijvoorbeeld alle tanden getrokken zijn. Vroeger was het een standaard procedure om alle tanden te trekken en een volledige gebitsprothese te plaatsen. Tegenwoordig kan een tandtechnicus meer voor u betekenen en is dit niet meer noodzakelijk. Helemaal niet als u nog goede tanden heeft is het onnodig om gezonden tanden te trekken. Met een kunstgebit Zaandam is veel meer mogelijk dan enkel een volledige prothese. We kunnen bijvoorbeeld enkel de tanden vervangen die u verloren bent. Door ze in dezelfde stijl vorm te geven als uw huidige gebit hoeft niemand de prothese te zien. Dit is een ideale oplossing als u geen volledige gebitsprothese wilt.

Met een kunstgebit Zaandam durft u weer te glimlachen

Vaak durft u niet meer te glimlachen op een foto. Dit is meestal omdat u bang bent dat anderen uw rotten of ontbrekende tanden te zien krijgen. Dit is niet alleen verschrikkelijk voor uw eigen zelfbeeld, maar het hoeft ook al lang niet meer. Met een kunstgebit Zaandam kunnen we helemaal op maat van uw gebit een passende oplossing realiseren. Elk gebit is anders en wij kunnen ervoor zorgen dat u weer durft te glimlachen. Elk gebit wordt nauwkeurig bekeken en volledig op maat wordt er een oplossing gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat u weer durft te glimlachen dankzij uw kunstgebit Zaandam.